Gastenboek


Hartelijk dank voor je bezoek aan onze boerderij! We hopen dat je een leuke dag hebt beleeft. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Inloggen of het aanmaken van een account is niet nodig. Geef je naam, e-mailadres op en plaats een vinkje bij vakje 1, 2 en 4 en geef aan dat u geen robot bent.

 • Loek en Hanneke

  We kijken terug op een mooi feest gisteren! Veel complimenten, ook van onze gasten over de lokatie en het lekkere eten. Verschillende gasten vonden het erg leuk om de stallen te bekijken!

  De bediening was prima dank en het was erg leuk dat we toch de voetbalwedstrijd konden kijken (die gelukkig werd gewonnen 😊).

  Dank voor de goede service. Wellicht tot een volgende keer.

  Groet,
  Hanneke en Loek

 • After Eight runners

  Het is een fantastisch avond geweest met alle After Eight runners.
  Zo prima verzorgd. We hebben genoten, de spellen waren leuk , het buffet was prima verzorgd en lekker.
  Een fijne sfeer alom. Nogmaals dank en voor herhaling vatbaar.
  Fijne zomer.

  Lieve groet,
  Lies en Wil

 • Familie Emmelot

  Hartelijk dank voor de heerlijke middag. Even ontzorgd worden en volop genieten van onze jarige dochter. Heel fijn en iedereen heeft het heerlijk naar de zin gehad.
  Dank en wellicht tot ziens!

 • Fam. Roodenburg

  We hebben een ontzettend leuke familie dag gehad. Iedereen was razend enthousiast. Uiteraard speelde het mooie weer ook een rol. Maar de locatie is echt top, voor zowel jong als oud. Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en het fijne contact.

 • Eigen Haard

  Bedankt voor alles, het was een geslaagde dag. Het liep uiteindelijk zoals het moest gaan. Iedereen heeft ook een kaasje(aandenken) mee naar huis kunnen nemen omdat er nog ruimte was in het budget hiervoor.
  Nogmaals bedankt voor een geslaagde dag.