Gastenboek


Hartelijk dank voor je bezoek aan onze boerderij! We hopen dat je een leuke dag hebt beleeft. We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Inloggen of het aanmaken van een account is niet nodig. Geef je naam, e-mailadres op en plaats een vinkje bij vakje 1, 2 en 4 en geef aan dat u geen robot bent.

 • Esther

  Ik wil jullie allen héél maar dan ook héél erg bedanken voor de fantastische dag gisteren op de boerderij!!! Iedereen was dol enthousiast over de locatie, jullie gastvrijheid, de uitleg van de boer, de kinderen hebben zich super vermaakt, de faciliteiten, de spelletjes, kortom, alles was geweldig! Als het mag, komen wij heel graag nog een keer terug.

 • Boterman

  We hebben een fantastische middag en avond gehad bij jullie op de boerderij. Met als extraatje een kalfje dat geboren werd rond 19.30 uur. Geweldig!
  Dank voor alle goede zorgen. Het was heel goed geregeld.

 • Water, Land en Dijken

  Het was een zeer geslaagde bodemkennis middag, echt heel interessant, goed praktisch programma, veel interactie en uitwisseling, leuke discussies. Precies wat de bedoeling was.

 • Van der Marel

  Wij kijken terug op een heel fijn en goed geregeld verjaardagsfeest van ons op 2 april j.l.
  De wijze waarop jullie ondanks de drukte kunnen schakelen naar de omstandigheden hebben wij enorm gewaardeerd. Onze gasten en wij zelf kijken terug op een fantastische middag.
  Nogmaals dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen en wellicht tot een volgende keer.

 • Anja Spronk

  Op zondag 3 september hebben wij genoten van een heerlijke familiedag. De service, het meedenken en de vriendelijkheid van het (familie) personeel was top. Het weer zat ook mee, dus iedereen kon lekker buiten, al dan niet onder een parasol genieten. Een overheerlijk buffet maakte de dag compleet. Jong (vanaf 1 jaar) en oud (tot 72 jaar) heeft een heerlijke dag gehad.
  Dank jullie wel.
  Familie Spronk

 • Vilma

  Wat een geweldig feest heb ik bij jullie gehad! Echt fantastisch. Lieve Melanie en de anderen ( namen even kwijt) hebben ons echt geweldig verzorgd. Het was een middag om nooit te vergeten.
  Iedereen was dol enthousiast. Dank voor alles namen Hans en mij en ook namens al onze bezoekers! Alles tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel.
  Met vriendelijke groeten
  Vilma(70😜)

 • UWV

  Wij hebben een zeer geslaagde dag gehad. De dag verliep vlekkeloos en het weer was echt prachtig. Beter konden wij het niet krijgen. Wat een mooie boerderij hebben jullie!

  Ik en mijn collega’s willen jullie hartelijk bedanken voor deze mooie dag

  Tot ziens
  Collega’s van het UWV

 • Emmely ten Have

  Met groep 6 van de Bijlmerhorst hebben we fantastisch veel geleerd op de boerderij. Aan ervaringen geen gebrek. Ze hebben zoveel gezien en gehoord! Bedankt voor deze mooie dag!

 • Laura

  Superleuk bezoek aan de boerderij met alle kleuters van de Tweede Openluchtschool. Het was erg leerzaam en de kinderen hebben volop genoten van het boerenleven. Bedankt Annemiek!

 • Cynthia

  Vrijgezellendag van Sjaantje gevierd op de boerderij. Met de boerenkar door het dorp, heerlijk gepicknickt, gegolft en afgesloten met een borrel en een hapje. Was een SUPER dag, prima verzorgd door de Fam. Korrel.

 • Joke Hoeksema

  Op zaterdag, 29 augustus, hebben wij onze familiedag doorgebracht in het “Stalhuis”van Boerderij Polderzicht.
  Wij hebben een fantastische dag gehad met allerlei activiteiten en aansluitend een heerlijke barbecue!
  Annemiek en Gerard, bedankt voor jullie gastvrijheid, het was een zeer geslaagde dag!

 • Simone

  Ik heb samen met mijn collega’s maandag 17 augustus 2015 genoten van een heel gezellige en goed verzorgde barbecue.
  De barbecue was uitstekend verzorgd, ook de kwaliteit van het vlees was erg goed. De locatie: leuk ingericht, naast de kalfjes, strobalen met dekentjes om op te zitten, straalkachteltjes: top.
  Kortom: een aanrader!

  (Helaas troffen wij deze maandag de meest regenachtige dag van het jaar en hebben we het boerengolf moeten afzeggen)

 • 16 augustus 2013 headden we ons jaarlijkse (leerkrachten)team uitstapje, deze keer op boerderij Polderzicht.

  Ontvangst met een drankje en soep, op de boerenkar naar de wei. Voorzien van boerengolf attributen, regencape en een goed humeur ondanks de regen gingen we op stap.
  Halverwege het parcour werden we verwend met een voortreffelijk diner waarna we eigenlijk de tweede helft van de golfbaan af zouden leggen, maar daar hadden we geen zin meer in. Het eten en kletsen was te gezellig! De regen was gelukkig opgehouden.
  Terugkomend op de boerderij kregen we nog een toetje en thee en koffie.

  Bedankt, het was een zeer geslaagde uitstap!

 • Tessa de Vries

  Vrijgezellenfeestje op de boerderij! Bedankt voor de onvergetelijke middag. Wij, stadse meiden hebben heel wat bijgeleerd.
  Hoogtepunten van de vrijgezel:
  – Boer Richard 😉
  – likkende koeien
  – Corry 139
  – Op de tractor en de quad rijden
  – achter de koeien aan rennen in het weiland: Huuu, kos kos
  – Schoonmaken van de uiers.
  Super bedankt voor deze zeer geslaagde middag.
  Groetjes Erma, Sabine, Tessa en de rest
  De foto’s komen later.

 • Dominique

  Vandaag was groep 6/7 van OBS De Pionier te gast bij Polderzicht. Een warm en ontspannen ontvangst. De instructie en rondleiding waren leerzaam voor de kinderen en gewoon heel erg leuk voor mijzelf (begeleider). Ook ik weet nu weer alles over oormerken, halsbanden, polsbanden en nog veel meer. Voor mij was het genieten van al het mooie leven en de kids hebben zich ook enorm vermaakt. Jammer dat die ene koe (weet geen naam of nummer) nog net niet even ging bevallen.
  Heel veel dank voor de fijne ochtend, ik kom vast nog een keer terug.
  Dominique

 • Denise (leerling juf carla)

  Hoi!

  gister 12-7-’12 zijn we met de groep van juf Carla naar jullie boerderij geweest!
  Het was echt super leuk!
  Heel erg bedankt voor de gast vrijheid en de activiteiten die geregeld warem

  Denise

 • Rein MIedema

  Beste mevrouw Korrel,

  Namens de kinderen en leerkrachten van de bovenbouw van sbo de Schakel, willen we u nogmaals bedanken voor de voortreffelijke les die u aan onze kinderen gegeven hebt. De reacties van de kinderen waren zeer enthousiast, één van hen vond dit zelfs de beste les sinds jaren.
  We komen graag nog een keer terug.
  vriendelijk bedankt voor uw gastvrijheid,
  mede namens mijn collega,

  met vriendelijke groet
  Rein

 • Team Heynde & Van Verre

  Voor een 48 uur durend filmproject heeft ons team een hele draaidag gebruik mogen maken van deze schitterende locatie. De gastvrijheid was enorm en we werden op allerlei gebieden verzorgd en geholpen. We hopen dat het resultaat van onze korte kinderfilm er mag zijn, maar mede door de locatie gaan we hier wel van uit. Nogmaals hartelijk bedankt.

 • In week 35 van 2011 een OR training van drie dagen daar gevolgd. tot in de puntjes verzorgd, en een bijzondere locatie. Met een uiterst vriendelijke gast vrouw. Echt een top locatie. Je bent nog in de randstad, maar wel met het boerenleven om je heen.

 • Annet en Theo Jonker

  Op zaterdag 27 augustus hebben wij ons 25jarig huwelijk bij jullie gevierd. Met een groep van 38 personen hebben we eerst boerengolf gespeeld en daarna hebben we van een zeer goed verzorgde barbecue genoten. De organisatie die dag was perfect, tot in de puntje geregeld.
  We zullen jullie bij iedereen aanraden.
  Nogmaals bedankt voor alles.

 • sacha en collin

  we hebben een geweldige avond gehad bij jullie! collin heeft echt heel erg genoten en het zal hem nog lang bijblijven. heel erg bedankt. het was te gek!

 • Sandra de Waart

  Op vrijdag 13 mei hebben we met ons team van 15 man een workshop gedaan in het “Stalhuis” en aansluitend genoten van een heerlijke barbecue. Geweldig verzorgd allemaal en wat een verademing om eens geen beamer, powerpoint en techniek om je heen te hebben, maar je ideeen te laten stromen in de zon, lekker naast de koeien. Het werd een geweldige sessie, die het team nog lang zal heugen. Annemieke en Gerard, bedankt voor jullie fantastiche en vooral ook professionele gastvrijheid, het was perfect!!! Ik zal jullie locatie zeker verder aanbevelen

 • Dirick von Behr

  Onze gasten uit China, achttien in getal, hadden tijdens hun bezoek spontaan het idee om naar koeien te kijken. Wat doe je dan? Gelukkig vonden we jullie boerderij en konden we de volgende dag al de uittocht van de koeien zien, kievietseieren bekijken en van het weidse uitzicht genieten. De Ouderkerse koek werd zeer gewaardeerd en het was een groot succes. Ik kan het iedereen aanbevelen!

 • Carla van Wees – Logica

  12 april hebben wij een hele gezellige en goed verzorgd teamuitje gehad op boerderij Polderzicht. Eerst even heerlijk de wei in en een balletje slaan, daarna een overheerlijke BBQ. Annemiek en Gerard prima verzorgt en wij hebben heel veel leuke en enthousiaste reacties ontvangen van onze collega’s. Carla van Wees

 • Wat hebben wij er zin in! Maandag mogen we met de groep langskomen. Wij wisten al: als we bij juf Carla in de groep komen, gaan we naar de boerderij!