Terras

 

Openingstijden

Op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur zijn wij geopend met ons terras! Kom heerlijk genieten van het uitzicht onder het genot van bijvoorbeeld een cappuccino, verse muntthee of vruchtensapje van Schulp. Ook hebben wij lekkers voor bij de koffie en Ambachtelijke broodjes gezond op onze menukaart staan. Goed om te weten; We hebben de mogelijkheid om te pinnen.
 
Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in onze stallen en bij de melkcarrousel waar elke ochtend en avond onze koeien gemolken worden.

Kinderen

Voor de kinderen valt er ook van alles te beleven. Er zijn skelters, trekkertjes, stepjes en fietsjes aanwezig. Kalfjes kunnen geaaid worden, er kan gekeken worden of de kippen eieren hebben gelegd en er is een speeltuin met schommel en glijbaan.
 

Activiteitenkalender

 
Kijk op onderstaande activiteitenkalender wanneer wij een speciale dag organiseren of wanneer het terras gesloten is in verband met een exclusieve groep die onze locatie heeft afgehuurd voor een feestje. Heeft u zelf binnenkort iets te vieren? Neem dan contact met ons op over de vele mogelijkheden!
 
Papa & Mama café op zaterdag 6 oktober van 10.00 – 12.00 uur
 
Na het grote succes van vorige editie met 15 – 20 gezinnen die de boerderij bezochten, organiseren wij opnieuw in samenwerking met het Papa en Mama Netwerk Ouderkerk een Papa en Mama Café!
 
Lijkt het je leuk om met je kinderen onze boerderij te bezoeken en/of andere papa’s en mama’s te ontmoeten? Kom dan gezellig langs! Kinderen kunnen een kijkje nemen in de stallen, kalfjes en kippen aaien, in de speeltuin spelen of op de trekkers en skelters rijden.
 
In het gezellig ingerichte Stalhuis met terras is het daarnaast voor de ouders goed toeven!