Golf op de Boerderij

 

De ontvangst

De ontvangst vindt plaats in ons ‘Stalhuis’ met koffie, thee of frisdrank met huisgemaakte Boerencake en Ouderkerkse Turfjes. Golf op de Boerderij speel je samen met vrienden, familie, collega’s, of teamgenoten.

Op pad

Op de boerenkar word je naar het midden van polder De Ronde Hoep gebracht. De boer zal daar uitleg geven over het spel. Met een houten club met klomp en een bal ga je vervolgens op pad in het weidse boerenland.

Je legt een parcours af van 10 verschillende holes. Dit doe je in een team van 2 tot 4 personen. De natuurlijke handicaps als boerensloten met planken, koeienvlaaien en hekken op de dammen zullen voor veel plezier en uitdagingen zorgen!

Verrassingsmand

Ruim twee uur wandel je tussen de koeien door het open boerenlandschap. Halverwege het parcours zorgen wij voor een gezellig zitje op strobalen waarbij een verrassingsmand met een drankje en een hapje klaar staat. Daar kun je net zolang genieten van de omgeving als je zelf wilt.

Kortom, een middag met veel sportief plezier in een prachtig Hollands landschap tussen de koeien, schapen, vogels en hazen.

Als afsluiting

Na terugkomst op het erf kunnen er nog twee drankjes gedronken worden met wat zoutjes die op tafel staan. Eventueel kan de middag verlengd worden met een barbecue. Vraag er naar!

Wij ontvangen je graag met groepen vanaf 10 personen.

Prijs: Golfen bij de Boer € 21,00 p.p.
Barbecue incl. consumpties € 37,50 p.p.