Golf op de Boerderij

 

De ontvangst

Kom gezellig Golfen op de Boerderij! De ontvangst vindt plaats in ons Polderhuis met terras. Eerst even bijpraten onder het genot van koffie, thee of frisdrank met een Ouderkerks Kaneeltje. Golf op de Boerderij speel je samen met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten.

Op pad

Op de boerenkar word je naar het midden van polder De Ronde Hoep gebracht. De boer geeft uitleg over het spel en vertelt meer over Polder de Ronde Hoep. Met een houten club met klomp en een bal ga je vervolgens op pad in het weidse boerenland.

Je legt een parcours af van 10 verschillende holes. Dit doe je in een team van 2 tot 4 personen. De natuurlijke handicaps als boerensloten met planken, koeienvlaaien en hekken op de dammen zullen voor veel plezier en uitdagingen zorgen!

Verrassingsmand

Ruim twee uur wandel je tussen de koeien door het open boerenlandschap. Halverwege het parcours zorgen wij voor een gezellig zitje op strobalen waarbij een verrassingsmand met een drankje en een hapje klaar staat. Daar kun je net zolang genieten van de omgeving als je zelf wilt.

Kortom, een middag met veel sportief plezier in een prachtig Hollands landschap tussen de koeien, schapen, vogels en hazen.

Als afsluiting

Na terugkomst op het erf is er gelegenheid om op het terras of in ons Polderhuis nog lekker even een drankje te drinken. Op de tafels verzorgen wij zoutjes. Ook kan de middag verlengt worden met een goed verzorgde barbecue! Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wil je meer foto’s zien van deze activiteit? Kijk dan in ons fotoalbum!