Feestjes

 

Familiedag, bedrijfsuitje of verjaardag

Zoekt u een sfeervolle, informele en bovenal unieke locatie voor uw familiedag, bedrijfsuitje of verjaardag? Dan bent u bij Boerderij Polderzicht aan het goede adres! Ons Polderhuis met aangrenzend terras biedt vele mogelijkheden voor een bijzondere dag voor jong en oud.
 
De dag kan helemaal naar uw wensen worden ingevuld! Koffie, thee met taart en later in de middag heerlijke hapjes met een borrel ? Dat kan!
 
Kinderen kunnen spelen in de speeltuin met diverse speeltoestellen of op het boerenerf met de vele skelters en trekkers. Ook kunnen de kalfjes en kippen worden geaaid.

Activiteit

Liever wat uitgebreider met een activiteit? Wij kunnen verschillende Oud Hollandse spelletjes verzorgen. Ontzettend leuk voor zowel jong als oud. Ook kunt u op de platte kar het land in worden gebracht om te golfen in het weiland. Bij terugkomst kunt u een kijkje nemen tijdens het melken van de koeien in onze nieuwe melkcarrousel . De kinderen kunnen nog even los gaan in de speeltuin of op een springkussen welke wij voor u in kunnen huren.

Barbecue

Activiteiten maken hongerig! In samenwerking met onze plaatselijke slager kunnen wij voor u een uitgebreide barbecue verzorgen.
 
Wij nemen u graag alle zorg uit handen en zorgen voor een dag om nog lang aan terug te denken.