Feestjes

 

Familiedag, bedrijfsuitje of verjaardag

Zoek je een sfeervolle, informele en bovenal unieke locatie voor een familiedag, bedrijfsuitje of verjaardag? Dan ben je bij Boerderij Polderzicht aan het goede adres! Ons Polderhuis met aangrenzend terras biedt vele mogelijkheden voor een bijzondere dag voor jong en oud.
 
De dag kan helemaal naar wens worden ingevuld! Koffie, thee met taart en later in de middag heerlijke hapjes met een borrel ? Dat kan! Ook een afsluiting met een heerlijke barbecue of buffet behoord tot de mogelijkheden.
 
Kinderen kunnen spelen in de speeltuin met diverse speeltoestellen een trampoline en op voetbalveld. Op het boerenerf staan vele skelters en trekkers. Ook kan er gekeken worden bij de kalfjes, koeien, kippen, konijnen en geitjes. Op verzoek verzorgen wij een speurtocht of een fantastisch groot koeien springkussen.

Activiteit

Liever wat uitgebreider met een activiteit? Wij kunnen verschillende Oud Hollandse spelletjes verzorgen. Ontzettend leuk voor zowel jong als oud. Ook kan je op de platte kar het land in worden gebracht om te golfen in het weiland. Bij terugkomst kan er gekeken worden bij het melken van de koeien in onze nieuwe melkcarrousel.

Barbecue

Activiteiten maken hongerig! Vraag naar ons Smulboek met uitgebreide buffet en barbecue mogelijkheden.
 

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes is de speurtocht en het koeienspringkussen natuurlijk harstikke leuk. Daarnaast is het mogelijk om klompjes te schilderen of er een waar piratenfeest van te maken waarbij flessenpost wordt ontvangen; “Schip Aloy maatjes! Ik ben blij dat jullie deze fles gevonden hebben. Ik ben kapitein Eénoog en hoop dat jullie mij vandaag willen helpen. Al mijn piraten zijn vanmorgen ziek geworden en ik heb hup nodig. Misschien willen jullie voor één dag piraat worden. Met piratenkleding en allerlei spelletjes maken jullie er een echt piratenfeest van.